mandag 18. november 2013

Orkanen i Bulgaria

Vi har ikke fått skrevet noe på bloggen på grunn av orkanen her i Sofia.

Alt startet etter en lang shoppingdag og vi skulle spise middag på en resturante. Da det pluttselig begynt å blåse veldig mye. Vi fikk beskjed av de som jobbet der at vi ikke kunne dra fra resturanten. Men Hans hadde glemt den nye iphonen sin i en butikk så vi måtte hente den. Vi gikk ut og måtte dukke for en løpsk søppelbøtte. Heldigvis var butikken bare et lite stykke unna så vi løp så fort vi kunne, vi lettet nesten et par ganger. Men butikken hadde låst dørene sine så vi måtte holde oss fast i en lyktestolpe til de låste opp for oss. Etter at vi hadde funnet den, kom politiet og sa at vi ikke kunne forlate butikken. Vi fikk heldigvis en toast i butikken, men vi var fortsatt skrubbsultene. Vi fikk beskjed om å gå ned i kjelleren for sikkerhets skyld. det var helt kaos.
 Vi måtte sove i butikken i 2 dager. Når vinden hadde roet seg dro vi tilbake til hotellet, der var det en liten jente som gråt hele tiden, vi viste ikke hva som hadde skjedd med hene eller familien men vi hper at alt var bra og at hun bare var redd.
Internettet har hvert borte så vi har ikke hatt muliheten får å skrive noe på bloggen før i dag.

1 kommentar:

  1. Så godt at dere kom dere uskadet gjennom orkanen! Håper dere har litt mer flaks med været på resten av reisen i Bulgaria, og at dere får mulighet til å se dere litt rundt. Jeg har hørt at Aleksander Nevski katedralen er verdt et besøk. God tur videre!

    Hilsen mamma´n til Hans

    SvarSlett