mandag 28. oktober 2013

Dag en i London

Vi dro til Hamleys og  kjøpte litt godteri, Hamleys er en 5 etasjes lekebutikk med MASSE leker. Det ble litt endring i planene, så etter Hamleys tok vi en taxi til madame tussaud. Der var det masse kule voksfigurer av blandt annet Messi, Justin Bieber, Rihanna, Kongefamilien(til England) og James Bond. Vi spiste lunsj på kafeen som er der. Så tok vi bussen til Oxford street og shoppet på de kule butikkene der. Etter shoppingen tok vi bussen og t-banen tilbake til hotellet. Snart skal vi ut å spise middag på en gorme resturante.


6 kommentarer:

  1. Håper dere får en fin dag fra Knoll og Tott

    SvarSlett
  2. Heisann. Så fint at dere er godt i gang med reisen. Husk å gå se på de stedene som landet er mest berømt for. Har dere truffet noen kjendiser enda?

    SvarSlett
  3. takk det var i går men .............

    SvarSlett
  4. Dette vekker minner Hans - her har vi kjørt rulletrapper opp og ned i alle 5 etasjene - mange ganger :) Håper dere rekker enda en tur dit før dere reiser videre.
    Vær forsiktige da og pass på hverandre ! Klem fra mormora til Hans

    SvarSlett
  5. Fin blogg som fremkaller minner... Mange severdigheter og mye bra å handle. I 1978 kjøpte vi trøyer til farfar på Marks and Spencer, de holdt i 30 år!! God tur videre!

    Hilsen og klem fra Gretes farmor

    SvarSlett
  6. Har allerede sendt mere penger... Onkel til Grete

    SvarSlett